• A kosarad üres.
projektek

Környezetvédelem tudatosság által

Magyarország leghasznosabb és leglátványosabb ökológiai lábnyom kalkulátorát készítjük, ajánlásokkal, magyarázatokkal és megváltási lehetőségekkel.

0
Összegyűlt
618,597Ft
Cél
740,000Ft
phi/projektek

PHI egyszeri támogatás

Légy támogatónk, amivel az egyes projekteken túl magát a missziónkat mozdítod elő, lehetőséget teremtve arra, hogy sokaknak segíthessünk.

Milyen projekteket találok itt?

A PHI Alapítvány alapelvei mentén olyan kezdeményezéseket karol fel, melyek megbízhatóan nemes célt szolgálnak. Komoly szűrőnek vetjük alá φ-projektjeinket, így a PHI Alapítvány támogatása egy minőségi garancia is egyben: az adomány hatékonyan és átláthatóan éri el az ellenőrzötten közjót szolgáló célját. Alapelvünk, hogy minimalizáljuk azokat a járulékos költségeket, amelyek a támogató és a rászoruló között megjelennek. φ-projektjeink mindegyike valódi szükségletre reagál, olyan helyzetekre, ahol azonnali és külső beavatkozásra van szükség, amely után viszont egy magasabb szintű, ideálisan önállóan fenntartható életminőség marad hosszú távon.

A PHI Alapítvány támogatása a klasszikus mondást idézve “nem halat ad, hanem halászni tanít”. Olyan rászorulókat támogatunk, akik a PHI Alapítvány segítségével adott nehézségükből tartósan kikerülnek, problémájukra segítségünkkel fenntartható megoldást találnak. Közvetett, más civil szervezetek inkubációján keresztül nyújtott támogatásunk célja pedig, hogy a szigorú alapelveinknek megfelelő, de még nem életerős civil szervezet kapjon egy olyan lökést, szakmai, vagy anyagi lehetőséget, amellyel a támogatott projekten túl már önállóan fogja tudni hasznos tevékenységét folytatni.

Tehetek még valamit?

Lehetőséged van termékeket is vásárolni, amelyekkel szintén a φ-projekteket támogatod. A PHI Alapítvány non-profit, vagyis nyereségének teljes egészét céljai megvalósításának rendeli alá.

Légy állandó támogatónk, amivel az egyes projekteken túl magát a missziónkat mozdítod elő, lehetőséget teremtve arra, hogy sokaknak segíthessünk. Te is jól jársz!

Támogass szaktudásoddal, munkáddal! Jelentkezz pro bono φ-szakértőnek, vagy φ-önkéntesnek és mi lehetőséget teremtünk, hogy munkaidődből egy hozzád passzoló nemes feladatra is áldozz.

Osztozz az örömben, amit az adományozás okoz a rászorulókban, kövesd végig adományaidat és olvasd φ-tudástárunk legfrissebb cikkeit! Iratkozz fel φ-hírlevelünkre és kövess minket Facebookon is!

Jelentkezzés projektre

Amennyiben civil szervezetként, vagy önállóan projektre szeretnél jelentkezni, itt elolvashatod a részleteket és rögtön jeletkezhetsz is.

Megvalósult projektjeink

Az alábbiakban a már megvalósult projektjeinkről olvashatsz!

Megvásárolható termékek

Az alábbi termékek megvásárlásával, nem csak a te életed lesz jobb, de egyben projektjeinket is támogatod!

No products found