PHI egyszeri támogatás

Támogasd a PHI Alapítványt, amivel az egyes projekteken túl magát a missziónkat mozdítod elő, lehetőséget teremtve arra, hogy sokaknak segíthessünk.

Amennyiben állandó (havonként automatikusan történő) támogatást is tudsz vállalni, úgy ide kattints: Állandó támogatás 

A PHI Alapítvány küldetése a fenntartható világ érdekében egy felelős társadalom működésének elősegítése, amelyben egymást támogatjuk, amikor és amiben szükséges. Tesszük ezt úgy, hogy fáradhatatlanul keressük a segítséget igénylő nemes projekteket, építjük az anyagilag és munkájukkal segítő közösséget, valamint lehetőséget teremtünk értékes termelőknek piacra jutásukban.

Alapítványunk  nonprofit, vállalásunk értelmében az egyes projektekre befolyó összegek egészét az adott célra fordítjuk. Olyanokat támogatunk, akik a PHI Alapítvány segítségével adott nehézségükből tartósan kikerülnek, problémájukra fenntartható megoldást találnak. Közvetett, más civil szervezet inkubációján keresztül nyújtott támogatásunk további célja pedig, hogy a szigorú alapelveinknek megfelelő, de még nem életerős civil szervezet kapjon egy olyan lökést, szakmai, vagy anyagi lehetőséget, amellyel a támogatott projekten túl már önállóan fogja tudni hasznos tevékenységét folytatni.

Hogy küldetésünket továbbra is hatékonyan és a feladatunkra koncentrálva tudjuk végezni, szükségünk van támogatásodra! Kérjük, ha teheted, járulj hozzá tevékenységünkhöz. Alább egy egyszeri támogatást tudsz rögzíteni.

Ft
Támogatási mód választása
Személyes adatok

Adatok adomány elszámolásához (opcionális)
Terms

Támogatás összege: 5,000Ft