Phi tagság

Légy állandó támogatónk egy havonkénti fix összeggel, amivel az egyes projekteken túl magát a missziónkat mozdítod elő, lehetőséget teremtve arra, hogy sokaknak segíthessünk.

Amennyiben az állandó (havonként automatikusan történő) támogatást nem tudod vállalni, úgy egyszeri támogatásodat is szívesen fogadjuk itt: egyszeri PHI támogatás

A PHI Alapítvány küldetése a fenntartható világ érdekében egy felelős társadalom működésének elősegítése, amelyben egymást támogatjuk, amikor és amiben szükséges. Tesszük ezt úgy, hogy fáradhatatlanul keressük a támogatást igénylő nemes projekteket, építjük az anyagilag és munkájukkal segítő közösséget, valamint lehetőséget teremtünk értékes termelőknek piacra jutásukban.

Alapítványunk  nonprofit, vállalásunk értelmében az egyes projektekre befolyó összegek egészét az adott célra fordítjuk. Olyanokat támogatunk, akik a PHI Alapítvány segítségével adott nehézségükből tartósan kikerülnek, problémájukra fenntartható megoldást találnak. Közvetett, más civil szervezet inkubációján keresztül nyújtott támogatásunk további célja pedig, hogy a szigorú alapelveinknek megfelelő, de még nem életerős civil szervezet kapjon egy olyan lökést, szakmai, vagy anyagi lehetőséget, amellyel a támogatott projekten túl már önállóan fogja tudni hasznos tevékenységét folytatni.

Hogy küldetésünket továbbra is hatékonyan és a feladatunkra koncentrálva tudjuk végezni, szükségünk van folyamatos támogatásodra! Az alább kiválasztható összeggel havonként egyszer automatikusan támogatod alapítványunk, melyet természetesen bármikor leállíthatsz, ha már nem tartanál minket érdemesnek rá. 

 

Érdeklődő szint

Elsők között fogsz értesülni újdonságainkról! Emailben rendszeresen tájékoztatunk, hogy mi történik a Phi világában.

Támogató szint

Büszkék vagyunk, hogy támogatsz minket! Hogy te is az lehess, küldünk neked egy Phi ajándékot, valamint személyre szóló meghívót nyilvános eseményeinkre.

Tag szint

Együtt dobog a szíved velünk, köszönjük! Szeretnénk felajánlani, hogy véleményeddel te is formáld világunkat. Meghallgatunk és be is vonunk egyes döntéseinkbe, ha Te is szeretnéd.

5,000 Ft
Támogatási mód választása
Személyes adatok

Adatok adomány elszámolásához (opcionális)
Terms

Támogatás összege: 5,000Ft