• A kosarad üres.

Újranotesz több színben

Keményfedelű A5-ös méretű notesz újrahasznosított papírból és biológiailag lebomló műanyagból, kék tintájú golyóstollal. Választható piros, fekete, zöld vagy narancsszínű borítóval.

Egyetlen tonna papír előállításához 417 köbméter víz, 1,7 tonna fa és 717 kWh energia, illetve különböző adalékanyagok szükségesek. Ezzel szemben a szürkés vagy barnás színű -amely ízlés szerint még talán szemrevalóbb is- újrapapír előállításához mindössze 100 köbméter víz, 1150 kilogramm fekete-fehér, kidobásra ítélt újságpapír, és 300 kWh energia szükségeltetik.

Az újrapapír-termékek csökkentik a szeméttermelést és hasznos alapanyagot szolgáltatnak. A szelektív hulladékgyűjtés vagy a hulladékok újrafeldolgozása azonban csak abban az esetben működik gördülékenyen, ha termékek is készülnek belőlük, mi pedig törekszünk ezeket megvásárolni.

Válaszd az újrapapírt, gondolj a jövőnkre!

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

SKU:N/A Kategória:

Leírás

Keményfedelű A5-ös méretű notesz újrahasznosított papírból és biológiailag lebomló műanyagból készült, kék tintájú golyóstollal.

Választható piros, vagy narancsszínű borítóval. A nézőkép változtatásával találd meg melyik passzol hozzád leginkább!

 

További információk

Tömeg 0.1 kg
Méretek 18 × 14 × 1 cm
Választható színek

piros, narancs

Miből áll össze az ár?

Ez a termék 890 Ft-ba kerül. Ebből 322 Ft adomány formájában a PHI Alapítvány céljait támogatja, 379 Ft-ot kap a termék gyártója és importőre és 189 Ft az államé áfa formájában.